Фарос > Градски лагери! Лято 2018!

Градски лагери! Лято 2018!

lлетен градски лагер, английски

Summer City Camp 2018 – 8 часа (8:30-17:00)

Градския летен лагер на училища Фарос представлява петседмичен проект (понеделник-петък, от 08:30-17:00 ч.) за деца от 7 до 13 годишна възраст. Вие може да запишете своето дете за колкото прецените брой цели седмици. Всяка седмица ще бъде посветена на определена тема, например природа, изкуства, спорт и други. Ще има различни уроци по английски и немски език, учебни материали и мероприятия (на открито и закрито) свързани с определената седмична тема. По време на заниманията на открито децата ще бъдат придружавани от двама преподаватели. Освен сутрешните занимания по чужд език свързани с темата на деня, през цялото време комуникацията с групата ще бъде предимно на английски/немски, включително и при активностите на открито. Всички занимания ще са свързани с темата на деня. В петъците всяко дете може да покани приятел, който не е записан на лагер и желае да остане с нас през деня. За гостуващото дете денят е безплатен.

 

Дати:

4-8 юни; 11-15 юни; 18-22 юни; 25-29 юни; 2-6 юли

Локации:

София: Клон Дианабад, клон Лозенец, клон Люлин, клон Младост и клон Надежда

Варна: Клон Владислав

Такси

Такса за една седмица – 120 лева.

Отстъпки:

  • Ранно записване (до 30.04.2018 г.) – 10 лв. от цената на всяка седмица.
  • Записване за повече от една седмица – 10 лв. от цената на втора, трета и т. н. седмица. Първата седмица е на регулярна  цена.
  • Брат/сестра – 10 лв. от цената на седмица, за всяко дете.

Краен срок за записване: 30.04.2018 г. за ранна регистрация и до 21.05.2018 г. краен срок.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.