Фарос > Как да изберете учебник онлайн

Как да изберете учебник онлайн

Моля, за да изберете комплект учебници на Фарос, кликнете ТУК.  Под всяка снимка има изписано името за съответното ниво. Избирате желания от Вас продукт, попълвате бройката, която желаете, и следвате стъпките за финализиране на заявката. какти и координати за връзка и наш сътрудник ще се свърже с Вас за да уточните как да получите комплекта.

Ако сте излезнали от страницата с учебните комплекти на Фарос, но искате да добавите още един комплект ще трябва отново да влезнете през сайта на Фарос .

Когато се уверите, че сте избрали желания от Вас продукт, кликвате върху „Приключване на поръчка“, попълвате Вашите данни и финализирате поръчката с кликване върху „Поръчай“.

Заплащането на продуктите е чрез наложен платеж при получаване им чрез куриер на Ин Тайм. 

Доставката на комплекти над  70 лв., поръчани в период - 10.09.-12.10.2018 г. е безплатна. При този вариант избирате „Безплатна доставка“ преди финализиране на поръчката.

Поръчаните продукти се доставят с куриер на Ин Тайм на посочения адрес за доставка в рамките на два до пет работни дни (от 09:00-17:00 ч.).

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни условия, за което ще бъдете уведомени своевременно от наш сътрудник.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.