Фарос > Новини > Безплатен едномесечен преговорен курс
Безплатен курс по английски език

Безплатен едномесечен преговорен курс

29 Apr

Училища Фарос имат удоволствието да ви поканят да се запознаете отблизо с нашата съвременна учебна система, опитни учители и цялостна философия на работа!

Всички клонове на Фарос ще бъдат отворени за желаещите да се възползват от нашия безплатен курс, който ще се провежда веднъж седмично в рамките на един месец. Нивото на обучение ще бъде съобразено със знанията на курсиста, като часовете са предназначени за ученици до 15 годишна възраст или всички нива до В1 (Intermediate). Учебните материали ще бъдат предоставяни от нас.

Курсовете са подготвени и разработени от наш екип методисти и по време на часовете ще имате възможност да станете част от най-съвременните ни методи на преподаване, които включват и  мултимедийната система BELT. Ще бъдете консултирани относно изпитите на Кеймбридж (YLE, KET, PET), които училища Фарос провеждат ежегодно.

Този курс ви предоставя чудесен шанс да научите повече за възможностите за следващата академична година и да се запознаете с учебните материали, които ще бъдат използвани.

НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО И БЕЗ АНГАЖИМЕНТИ!

Елате и ни опознайте! Ние ви очакваме.

*Часовете ще се провеждат през м. май (2015 г.). 

За повече информация, моля свържете се с най-близкия до вас клон!

Фарос стипендии, английски език
15 Апр.
Фарос поздравява всички участници в конкурса! Честито на победителите!!! Пълна стипендия...
английски за деца
14 Юни
Английският език като втори език би бил много полезен за децата, но те рядко имат желание...
Аз Мога Повече
07 Март
Училища Фарос е одобрен доставчик по програма „Ваучери за заети лица“ за езиково обучение...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.