Фарос > Новини > Немски език A1 и А2
немски език, фарос

Немски език A1 и А2

27 Jan

Курс по немски език с ниво А1 ще стартира на 15.02. в клон Младост, с ниво А2 ще стартира на 13.02. в клон Лозенец. С помощта на нашето систематизирано езиково обучение, приятната атмосфера и професионализма на преподавателите ни, Ви даваме възможност да усъвършенствате владеенето на езика и да общувате свободно на немски език.

Работейки единствено с оригинални учебни системи на Max Hueber Verlag и Klett Edition Deutch предоставяме ефективно обучение по немски език. Учебните системи, които използваме са изцяло разработени според изискванията на Общоевропейската езикова рамка, в която са застъпени и четирите езикови компонента – четене, писане, говорене и слушане.

На всички успешно завършили курса на обучение се издава сертификат за завършено ниво и степен на владеене на езика в съответствие с Европейската езикова рамка.

За да получите подробна информация относно предстоящите курсове по немски език, моля, свържете се с клона, в който ще се провежда обучението.

английски език
24 Ян.
Курсовете за възрастни по общ английски език в училища Фарос са с продължителност 90-100...
английски безплатно
16 Септ.
Искате да учите английски език или да подобрите Вашите знания? Сега е момента да се...
детски лагер на училища Фарос
05 Юни
Градския детски лагер на училища Фарос представлява пет седмичен проект (понеделник-петък...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.