Фарос > Новини > Олимпиада за отличници 2017

Олимпиада за отличници 2017

12 Apr

Олимпиадата за отличници на Фарос се провежда в края на всяка учебна година. Тя дава възможност на нашите ученици да спечелят страхотни стипендии и предметни награди!

В нея участват най-добрите ученици в курсовете по английски от ниво AJ до ниво CS.

Изпитните тестове по английски език са уникални за всяко издание на Олимпиадата и специално подготвени за съответно езиково ниво. За всички участващи деца се разработват допълнителни материали, които ги подготвят за състезанието. Резултатите се проверяват при запазване на анонимността на състезателите.

Отличниците в нашата Олимпиада получават стипендии за обучение в училища Фарос: пет 100% стипендии, пет 50% стипендии и много предметни награди.

Всички заявили участие в Олимпиадата за отличници ще имат възможност да покажат своите знания на 20.05. от 09:00-10:00 часа в клона на Фарос, в който се обучават.

ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ!

английски език
24 Ян.
Курсовете за възрастни по общ английски език в училища Фарос са с продължителност 90-100...
ПОБЕДИТЕЛИ ОЛИМПИАДА
18 Юни
                                                    Награди: Класиралите се на първо...
английски език, безплатно
11 Септ.
Искате да учите английски език или да подобрите Вашите знания? Сега е момента да се...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.