Фарос > Новини > Олимпиада за отличници 2017

Олимпиада за отличници 2017

12 Apr

Олимпиадата за отличници на Фарос се провежда в края на всяка учебна година. Тя дава възможност на нашите ученици да спечелят страхотни стипендии и предметни награди!

В нея участват най-добрите ученици в курсовете по английски от ниво AJ до ниво CS.

Изпитните тестове по английски език са уникални за всяко издание на Олимпиадата и специално подготвени за съответно езиково ниво. За всички участващи деца се разработват допълнителни материали, които ги подготвят за състезанието. Резултатите се проверяват при запазване на анонимността на състезателите.

Отличниците в нашата Олимпиада получават стипендии за обучение в училища Фарос: пет 100% стипендии, пет 50% стипендии и много предметни награди.

Всички заявили участие в Олимпиадата за отличници ще имат възможност да покажат своите знания на 20.05. от 09:00-10:00 часа в клона на Фарос, в който се обучават.

ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ!

12 Апр.
Олимпиадата за отличници на Фарос се провежда в края на всяка учебна година. Тя дава...
Pharos_English
27 Ноем.
В училища за чужди езици Фарос винаги подхождаме различно при преподаването на английски...
Фарос стипендии, английски език
18 Февр.
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС 2016 ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ НА 15.04. (ПЕТЪК)! Вашето дете се...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.