Фарос > Новини > Олимпиада за отличници 2017

Олимпиада за отличници 2017

12 Apr

Олимпиадата за отличници на Фарос се провежда в края на всяка учебна година. Тя дава възможност на нашите ученици да спечелят страхотни стипендии и предметни награди!

В нея участват най-добрите ученици в курсовете по английски от ниво AJ до ниво CS.

Изпитните тестове по английски език са уникални за всяко издание на Олимпиадата и специално подготвени за съответно езиково ниво. За всички участващи деца се разработват допълнителни материали, които ги подготвят за състезанието. Резултатите се проверяват при запазване на анонимността на състезателите.

Отличниците в нашата Олимпиада получават стипендии за обучение в училища Фарос: пет 100% стипендии, пет 50% стипендии и много предметни награди.

Всички заявили участие в Олимпиадата за отличници ще имат възможност да покажат своите знания на 20.05. от 09:00-10:00 часа в клона на Фарос, в който се обучават.

ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ!

курс по гръцки
12 Септ.
На 23.10. стартира курс по гръцки език, ниво А1. Обучението ще се провежда на бул. Витоша...
английски език, безплатно
11 Септ.
Искате да учите английски език или да подобрите Вашите знания? Сега е момента да се...
курсове по английски, успешни професии
03 Февр.
Хората започват да учат английски език по лични или икономически причини, като винаги в...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.