Фарос > Учебници за деца

Учебници за деца

New Yippee! (MM Publications)
Учебната систена New Yipee! се използва в курсовете по английски за най-малките ни ученици (от ниво Kindergarten до ниво PJ 2)

Серията New Yippee! е разделена на 3 части - New Yippee Red Book, New Yippee Green Book и New Yippee Blue Book.

Серията New Yippee! се основава на Теорията за множествената интелигентност и целта й е да помага на децата да научат английски така, както англоговорящите го правят - първо чрез слушане и говорене, преди да се научат да четат и пишат.

Всяка част от серията включва 8 урока на различни теми с песни, приказки, упражнения за слушане, картинен речник, занимателни задачи за ръчен труд, уроци за преговор и затвърждаване на знанията.

Get Smart 1&2!  (MM Publications)

Иновативен курс по английски за малките ни ученици (нива AJ и BJ)

Серията Get Smart е разделена на 2 части - Get Smart 1 и Get Smart 2. Серията следва Европейската езикова рамка и по увлекателен начин въвежда децата в интересния свят на английския език. С помощта на интересни и забавни материали, песни и упражнения, детето преминава две нива с удоволствие.

В серията са включени 10 модула на различни теми с песни, приказки, упражнения за слушане, занимателни задачи за домашна работа, уроци за преговор и затвърждаване на знанията.

 

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.