Фарос > BELT онлайн учебна система

BELT онлайн учебна система

Само при нас: Уникалната учебна система BELT !!

Новата учебна система BELT e ценно допълнение към всеки курс по английски език и е едиствената система която предлага онлайн портал за управление и подробни доклади за справяне на курсиста с материала. Системата обхваща всички основни области при изучаването на чужд език (четене, слушане, говорене, писане, граматика, лексика и произношение).

Дава възможност на учениците да усъвършенстват своя английски език чрез интерактивни занимания и e прекрасно допълнение към учебните материали за работа в клас. Въвежда и развива английския език, с помоща от богати теми с граматични и разговорни упражнения, и представя езика в контекст, който би могъл да бъде свързан с живота и опита на обучаемите.

Предимствата на BELT за учениците включват:

  • Придобиване на по-голямо самочувствие;
  • Научаване на самостоятелност;
  • Бързо видими резултати;
  • Предоставяне на възможност учениците да бъдат изключително продуктивни.

Целта на този модерен софтуер е да допълни учебния процес по интересен за курсистите начин, без това да бъде за сметка на регулярния брой часове класно обучение. Системата е изключително гъвкава, позволявайки постоянна обратна, онлайн връзка между ученици и учители.

Системата BELT следва Европейската езикова рамка (CEF), като по-напредналите нива подготвят обучаващите се за редица международни изпити. При завършване на всяко ниво нашите клиенти получават и сертификат за учебната система BELT.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.