YLE

Изпити за най-малките - Young Learners English (YLE)

YLE - Cambridge English: Starters

Изпитът YLE Starters е предназначен за най-малките ни ученици, на възраст 7-8 години. Това е първия тест за оценка на уменията им по английски език и се препоръчва след ниво BJ, по учебната програма на училища Фарос. Изпитът е разделен на 2 части - писмена и устна. Продължителността на писмената част е 40 мин (с кратка почивка след компонента Четене), а на устната - 3-5 мин. Успехът от изпита се измерва с определен брой значки на емблемата на Кеймбридж и реално всички деца го преминават. По този начин се създава позитивно отношение у децата и се елиминира стреса от явяване на тест. 

YLE - Cambridge English: Movers

Изпитът YLE Movers се прилага след ниво AS, по учебната програма на училища Фарос и е прездназначен за ученици на възраст 8-10 години. Състои се от писмена и устна оценка на знанията, а продължителността на двете е съответно 55 мин. (с кратка почивка след компонента Четене) и 5-7 мин. Успехът от изпита се измерва с определен брой значки на емблемата на Кеймбридж и реално всички деца го преминават. По този начин се създава позитивно отношение у децата и се елиминира стреса от явяване на тест. 

YLE - Cambridge English: Flyers

Изпитът YLE Flyers се препоръчва след ниво BS, по учебната програма на училища Фарос, когато децата са на 10-12 години. Писмената част е продължителност от 65 мин. (след компонента Четене имат кратка почивка), а устната в рамките на 7-9 мин. Успехът от изпита се измерва с определен брой значки на емблемата на Кеймбридж и реално всички деца го преминават. По този начин се създава позитивно отношение у децата и се елиминира стреса от явяване на тест. 

 

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.