Фарос > Български за чужденци

Български за чужденци

Курс по български език за чужденци

Предлаганите от нас курсове по български език за чужденци, са разработени според различните нужди на хората, които имат желание и необходимост да научат български език - чуждестранни бизнесмени и студенти, както и служители на чуждестранни компании.

Разполагаме с висококвалифициран преподавателски състав, който преподава български език през различни контактни езици - английски, немски, френски, италиански, испански, гръцки, руски и т.н.

Във ФАРОС предлагаме: 
Индивидуално и полуиндивидуално обучение по български език съобразено с графика и нуждите на клиента;
Квалифицирани преподаватели филолози, владеещи отлично съответния чужд език и притежаващи необходимия опит в преподаването на български; 
• Максимално бързо и ефективно постигане на Вашите цели при усвояване на новия език.

 

Учебната система се избира след интервю с обучаемия и в зависимост от неговите цели и нужди.

За да получите подробна информация относно обучение по български език за чужденци моля, свържете се с най-удобния за вас клон на Фарос.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.