Фарос > Други изпити по англ. език

Други изпити по англ. език

TOEFL®

Тестът TOEFL IBT е един от най-уважаните изпити за английски език в света, признат от повече от 9000 колежи, университети и агенции в повече от 130 страни, включително Австралия, Канада, Обединеното кралство и Съединените щати. Измерва способността Ви да използвате и да разбирате английски език на високо ниво. Оценява колко добре комбинирате важните умения- слушане, четене, говорене и писане, за извършване на академични задачи.

Повече от 30 милиона души от цял свят са взели TOEFL тест, за да докажат своето владеене на английски език. Средното ниво на английски умения варира между средно напреднали и напреднали.

  • Студентите които планират да учат в висши академични институции,
  • Кандитати със стипендии, или със желание да се сертифицират,
  • Студенти и работници, които кандидатстват за визи

 

IELTS

IELTS е световно призната система за изпитване която представлява международен тест който проверява  четирите умения по английски език, започнало още преди повече от 25 години и продължава да определя стандарта за тестване на английски език днес.

Приема се като доказателство за владеене на английски език от над 9000 организации по целия свят и се признава като валиден индикатор за способността на общуване на английски език за образователни цели и за професионална акредитация.

 

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.