Фарос > Други изпити по англ. език

Други изпити по англ. език

TOEFL-IELTS

TOEFL®

Тестът TOEFL IBT е един от най-уважаваните изпити по английски език в света, признат от повече от 11,000 университети и други образователни институции в повече от 150 страни, включително Австралия, Канада, Обединеното кралство и Съединените щати!

Той измерва способността за използване и разбиране на английски език и същевременно оценява уменията за комбиниране на четирите акадамични умения – слушане, четене, говорене и писане.
Повече от 35 милиона души по света са се явили на TOEFL, за да докажат своето владеене на английски език. Средното ниво на кандидатите е в диапазона между средно напреднали и напреднали.

 

 

 

За кого препоръчваме подготовка и явяване на TOEFL?

  • Учениците, които планират да продължат образованието си в университет;
  • Кандитати за стипендии или с желание да се сертифицират;
  • Студенти и работници, които кандидатстват за визи.

 
IELTS

IELTS е световно признат международен тест, създаден преди повече от 30 години и определящ стандарта за тестване на английски език и днес.

Той определя нивото на четирите основни умения по езика и е официален индикатор за способност за общуване на английски език с цел продължаване на образованието, професионална акредитация или емиграция.
Признат е от над 10,000 образователни институции, работодатели, правителства и професионални организации по целия свят, включително в Австралия, Канада, Нова Зеландия и Обединеното кралство.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.