Фарос > За нас

За нас

Фарос е първата и най-голяма верига училища за чужди езици, която вече 30 години се развива изключително успешно на българския пазар.

Доказателства за безкромпромисното качество на образование, което предоставяме във всички свои центрове са сертификатът за качество ISO 9001:2015. Именно високото качество на обучение е гаранция за успешното усвояване на знанията. То допринася за престижа, с който се ползва компанията сред хилядите си клиенти.

Училища Фарос са част от E.G.Strategakis Group - образователна институция с дейност в 10 европейски държави.

Предлагаме:

  • Целогодишни курсове по английски, немски и други езици за деца и младежи от ниво А1 до ниво С2 по Европейската езикова рамка.
  • Езикови ваканции - екскурзии с активни заниманя и комуникация на английски език с преподаватели на училища Фарос.
  • Летни градски лагери - провеждат се в нашите клонове в цялата страна и представляват приятни и забавляващи занимания с комуникация на английски език за деца от 7 до 13 години.
  • Летни курсове по английски и немски език - едномесечни интензивни курсове за деца, младежи и възрастни които се провеждат през лятото.
  • Интензивни курсове за възрастни - за тези, които разполагат не разполагат с излишно време и желаят да научат чужд език бързо.
  • Интивидуално обучение- според желанието на клиента.
  • Сертификатни курсове, подготвящи курсистите за международно признатите изпити за владеене на английски като чужд език на университета  Кеймбридж – Cambridge English Language Assessment
  • Малки групи за подготовка за изпититите TOEFL и IELTS.
  • Удостоверяване на ниво - полагане на изпит с цел установяване нивото на владеене на език.
  • Корпоративно обучение - разработване на индивидуални програми за специфичните нужди на фирми и държавни институции.

Училища Фарос са подготвителен център за изпитите на Университета Кеймбридж - Cambridge English Exam Preparation Centre, и подготвят за широка гама международни изпити по английски, както и за немски, френски и други езици. Целенасоченото и обхватно обучение в нашите групи за предизпитна подготовка и избираемите подготвителни модули гарантира успеваемост над средната за страната и света.

В подстраниците на нашия сайт ще намерите информация за всичките ни дейности, а ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нашите колеги в най-близкия до вас клон на училища Фарос.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.