Фарос > Контакти > Фарос - клон ж.к. Лозенец

Фарос - клон ж.к. Лозенец

Училище Фарос – клон Лозенец е разположен недалеч от площад „Журналист", на ул. Добри Войников № 33.  

Училището е сред първите клонове на училища Фарос в България и е с установени традиции и високи стандарти.

В клона преподават квалифицирани педагози и филолози завършили Софийския Университет „Св. Климент Охридски" и със специализации във Великобритания и САЩ.

Училището активно използва съвременните технологии в преподаването на чужди езици и може да се похвали с отлични резултати на международно признатите изпити на Кеймбридж както и TOEFL, IELTS.

Традиция в нашия клон е и театралната дейност на учениците и учителите, които с огромно желание и ентусиазъм подготвят годишните концерти на училища Фарос и участват в тях.

адрес: ул. Добри Войников 33;

тел.: 02 866 66 63

emaillozenets@pharos.bg 

Удобен транспорт: трамваи № 10, 12, 18 - спирка площад „Журналист". Автобуси №72, 204, 604 – спирка „Стадион В. Левски". Метро – спирка „Стадион В. Левски".

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.