Фарос > Контакти > Фарос - клон ж.к. Люлин

Фарос - клон ж.к. Люлин

Можете да откриете клон Люлин на адрес жк. Люлин 4, бл. 446, вх. Б, където ще Ви посрещнем с приятно отношение и професионализъм. 

Високата успеваемост на учениците обучавали се в училище Фарос, клон Люлин се дължи на  екипната работа на методисти, преподаватели и администрация в продължение на 27 години в България и двойно повече в Stratigakis Schools, Гърция.  Благодарение на отличната подготовка и професионализма на нашите преподаватели традиционните методи за обучение са умело съчетани с най-съвременните образователни средства:
Максимално се съобразяваме с вашите изисквания относно обучението в групова или индивидуална форма. 

Всичко това в съчетание с индивидуалния подход допринася още повече за мотивацията и успеваемостта на нашите ученици.

 

 

адрес: жк. Люлин 4, бл. 446, вх. Б;

тел.: 02/ 827 61 24; 0878 27 80 24

emaillulin4@pharos.bg 

Удобен транспорт: тролейбус № 7, спирка Община Люлин; трамвай № 8, спирка Кооперативен пазар. Автобуси № 111, 48, 47, спирка Община Люлин; маршрутки № 1, 6, 16, 23, 31 и 32. Автобус № 310, спирка срещу магазин СВА. 

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.