Фарос > Контакти > Фарос - клон ж.к. Младост-1

Фарос - клон ж.к. Младост-1

Училище Фарос-Младост се намира на изключително удобно място, в близост до много автобусни спирки и метростанции. Това позволява да се стига бързо и удобно, както от Младост, така и от жк. Дружба, Мусагеница и всички части на София, свързани с метрото.   

Клонът в квартал Младост съществува повече от 20 години, и през него са преминали обучението си хиляди деца и възрастни. Голяма част от тях са положили успешно международни изпити по английски език. Много от бившите ни възпитаници учат в чужбина, благодарение на придобитите при нас знания и получените сертификати за владеене на езика. 

адрес: жк. Младост 1, бл. 44A, ап. 4;

тел.: 02/ 974 45 52, 0878 11 93 45

emailmladost1@pharos.bg

Удобен транспорт: автобуси №213, 214, 305, 76, 88 и 111.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.