Фарос > Контакти > Фарос - клон ж.к. Надежда

Фарос - клон ж.к. Надежда

С над двадесет и пет годишен опит в предоставянето на висококачествено чуждоезиково обучение Фарос е безспорен лидер в България. Един от първите клонове, училищe Фарос-Надежда, допринася за тази утвърдена репутация чрез най-високо ниво на предоставяните образователни услуги. Обучението тук съчетава най-доброто от традиционните методи на преподаване със съвременни образователни средства и интерактивни подходи, за да създаде приятна и занимателна учебна среда. 
Успехът на нашите ученици се дължи и на висококфалифициран екип от преподаватели с дългогодишен академичен опит и изпитани практики в обучението на деца, юноши и възрастни, при които балансът между отговорен подход и забавления дава високи резултати в подготовката. В забавна и мотивираща атмосфера, учениците във Фарос-Надежда успяват да разгърнат потенциала си, да оптимизират своите знания и да ги превърнат в успехи.

 

адрес: жк. Надежда 2, ул. Дравски бой 14;

тел.: 02/ 999 73 80; 0878 94 50 48

emailnadezhda@pharos.bg 

Удобен транспорт: автобус №86 – спирка магазин "345" или бивши хали Надежда. Метро – метростанция "Надежда". Маршрутки с номера 2, 7 и 9.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.