Фарос > Контакти > Фарос Пловдив - клон Тракия

Фарос Пловдив - клон Тракия

Заповядайте на новия ни клон в Пловдив, ж.к. Тракия!

При нас се провежда целогодишна подготовка по английски език, както за малки, така и за големи. И тъй като нашите курсисти винаги се отличават със старание и амбиция, Училища Фарос Пловдив предлагаме и подготвка за изпитите за кандидастване в чужбина като TOEFL, а също и подготовката за всички нива на Cambridge ESOL Examinations, както и полагане на изпит Young Learners, FCE, CAE и CPE.

При нас ще учите в малка група, с хора на вашата възраст и ниво, в приятна атмосфера и под ръководството на някои от най-добрите специалисти-филолози на гр. Пловдив.

Нашите учители са млади, но с богат опит и всеки от нас е отличен специалист в работата с определена възрастова група.

Фарос Пловдив е част от голямото семейство на международна верига училища за чужди езици и в работата си освен обич и всеотдайност ние внасяме и силата на дългогодишния опит.

Адрес: жк. Тракия, бл. 171, вх. Г (срещу ЦДГ Червената шапчица)

Тел: 0877 70 89 02

Email: plovdiv@pharos.bg

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.