Фарос > Курсове по английски език

Курсове по английски език

Курсове по английски език

С напредването на технологиите, комуникациите и възможностите за пътуване, изучаването на чужд език се превърна в огромна необходимост в съвременния свят. През годините английският език се наложи като средство за международно общуване.

Ние от училища Фарос - първата верига за чужди езици на българския пазар, основана преди повече от 25 години, се гордеем с високите стандарти, които предлагаме на нашите курсисти. Добре развитата клонова мрежа в цялата страна дава възможност на нашите клиенти  за лесен достъп до езиковите ни центрове.  

През годините ние сме развивали професионалните си умения, внедрявайки новите технологии и иновативни методи в класната стая. Учебната система ЕLT Skills e ценно допълнение към всеки курс по английски език. Тя е единствената система, която предлага Интернет среда за управление на учебния процес. Системата обхваща всички основни области при изучаването на чужд език - четене, слушане, говорене, писане, граматика, лексика, произношение и е заложена като извънкласна форма на обучение, дискретно напътствана от преподавателя. 

На първо място, разбира се, поставяме ролята на учителя, а в центъра на учебния процес – ученика.

Екипът на Фарос е изграден от професионалисти, които споделят и развиват своя опит на редовните ни семинари и неформални срещи. 

Гаранция за нашите успехи са високият процент успеваемост на международните изпити на Cambridge, сред които: FCE, CAE, CPE; приятелствата с бившите ни курсисти и техните лични успехи в международен контекст, с които ние също се гордеем. 

В училища Фарос предлагаме завършен цикъл на обучение по английски език, започвайки от най‑малките или от първо ниво (А1) и завършвайки с най‑високите нива (С2) според европейската езикова рамка. 

Курсовете по английски език, които предлагаме за нашите курсисти са разделени на следните категории:

Курсове по английски за деца (5-8 години) 

Курсовете по английски език за най-малките ни ученици се провеждат в две последователни нива: PJ 1 и PJ 2, които са предназначени за 5-6 годишни деца. Във фокуса на това обучително ниво са две основни умения - слушане и говорене.

Нива АJ и BJ са следващата стъпка, като тук слушане и говорене се комбинира с други две – писане и четене. Учебната система Get Smart разполага с всичко необходимо, за да привлече и задържи детското внимание. 

В ниво BJ, когато децата са на 7-8 години, представяме първия изпит на Университета Кеймбридж, а именно YLE Starters. За разлика от всички други изпити, при изпитите от серията Young Learners няма двойки. Успехът се измерва със значки с емблемата на образователната институция.

Вижте повече тук: Курсове по английски за деца 

Курсове по английски за юноши (8-15 години)

Курсовете за юноши от 8 до 15 години са разпределени в четири нива: 

1. Ниво AS е първото по-сериозно предизвикателство за учениците. Предназначено е за деца между 8-10 години, които са преминали или не нива на обучение AJ и BJ. 

2. Ниво BS е за деца между 10-12 години. Ако Вашето дете не е учило английски език при нас, предлагаме входящ тест, който да определи нивото му. Тестът е гаранция за правилна преценка от наша страна. Ниво BS отговаря на А1 от общоевропейската езикова рамка. 

3. Ниво CS обхваща учениците между 12-14 годишна възраст и отговаря на А2 от общоевропейската езикова рамка. Международният изпит, който кореспондира на това ниво е KET.

4. Последното ниво от курсовете за юноши е DS – предназначен за ученици на възраст 14-16 години. Отговаря на B1 от общоевропейската езикова рамка и е последното стъпало преди сертификатните нива. Успешното му завършване гарантира и успешно представяне на изпит PET.

Вижте повече тук: Курсове по английски за юноши 

Сертификатните курсове по английски (над 16 години) 

Сертификатните курсове за младежи над 16 години са логично продължение на курсовете по общ английски език, като успешното завършване на всяко от нивата  FCE, CAE или CPE е доказателство за задълбочени знания по английски език и успешно усвояване и приложение на наученото през годините.

Вижте повече тук: Сертификатни курсове по английски

Курсове по английски за възрастни

Курсовете за възрастни по общ английски език в училища Фарос се провеждат в четири нива – от начинаещи А1 до напреднали В2.

Вижте повече тук: Курсове по английски за възрастни 

Курсове по английски за деца в детската градина или в училище 

За учениците от детските градини можем да предложим обучение в детското заведение или в нашите центрове. От 2015г. за улеснение на клиентите ни предлагаме и курсове за ученици в посещаваното от тях училище. Програмите за учениците съдържат и мултимедийно обучение.

За да отговорим на нарасналите интереси на учениците предлагаме клубове по креативно писане, култура, дебати, като допълнение към целогодишните ни курсове.

Лятната ни програма е изпъстрена с предложения за всички възрастови групи: детски езикови лагери в страната, градски лагери, екскурзии. Тези, които желаят да използват лятото за да научат бързо чужд език, могат да се възползват от летните интензивни курсове, покриващи едно ниво за един-два месеца. 

Учебните  материали, с които работим, са  съвременни издания на най-реномираните издателства - Pearson Longman, MM Publications, Oxford University Press и др. 

Повече информация за учебните материали можете да намерите тук:

1. Учебници по английски език за деца

2. Учебници по английски език за юноши

3. Учебници по английски език за възрастни

4. Учебници за подготовка за сертификатни изпити 

В обучението ни са заложени и специализирани курсове по английски език за корпоративни клиенти, отговарящи на техните професионални нужди - Business English, English for Lawyers, Medical English и др.

Нашият опит и професионализъм ще ни помогнат да Ви предложим най – добрия начин да подобрите нивото си на английски чрез избрана от Вас форма: индивидуална, в група, на работното място или в нашите модерно оборудвани офиси. 

В нашия сайт ще намерите информация за всичките ни дейности, а ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нашите колеги в най-близкия до вас клон на училища Фарос.

Вижте адресите на клоновете тук: КЛОНОВЕ НА ФАРОС

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.