Фарос > Курсове по английски език

Курсове по английски език

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

Нашите предимства
Напредването на технологиите, развитието на комуникациите и нарастващите възможности за пътуване по света превърнаха изучаването на чужд език в огромна необходимост в съвременния свят. На фона на тази тенденция несъмнено английският език е този, който се наложи като средство за международно общуване през изминалите години. В желанието си да отговорим на нарастващите потребности за качествено обучение по английски език на нашите клиенти ние от Училища Фарос - първата верига за чужди езици на българския пазар, основана преди повече от 25 години, успешно развихме и имплементирахме високи стандарти на чуждоезиково обучение, с които се гордеем и които предлагаме на нашите курсисти. В допълнение към неоспоримото качество на предлаганите от нас курсове по английски език ние ценим времето и заетостта на нашите клиенти и по тази причина сме инвестирали в отлично развита клонова мрежа в цялата страна, за да осигурим лесен достъп до езиковите ни центрове.  

През годините ние развивахме професионалните си умения, внедрявайки съвременни технологии и иновативни методи в класната стая. Успешен пример за това е учебната система ЕLT Skills – единствената система, която предлага Интернет среда за управление на учебния процес. Тя представлява ценно допълнение към всеки курс по английски език, като обхваща всички основни области в изучаването му – четене, слушане, говорене, писане, граматика, лексика, произношение. В програмата ни тя е заложена като самостоятелна форма на допълнителна подготовка, дискретно напътствана от преподавателя, като ролята на последния неизменно е първостепенна в рамките на учебния процес, в центъра на който поставяме ученика.
Преподавателите на Училища Фарос са нашето ключово предимство. Екипът ни е изграден от професионалисти, които вярват в lifelong-learning подхода към професионалното си развитие, като прогресивно развиват и споделят своя опит на редовни присъствени и онлайн семинари и на неформални срещи. 

Нашият успешен подход към обучението по английски език е доказан от високия процент успеваемост на нашите курсисти на международните изпити на Кеймбридж, сред които B2 First, C1 Advanced и C2 Proficiency, а също и дългогодишните ни приятелства с тях, които ни дават възможност да продължаваме да се гордеем с техните лични успехи не само в България, а и в международен план. 

Не на последно място, с оглед на постоянно променящата се по обективни причини обстановка, в която обществото ни функционира през последната една година в ситуация на COVID-19, Училища Фарос разполагат с платена платформа за дистанционно обучение с доказано качество. Това ни позволява да осигурим на нашите клиенти гъвкавост и безотказна ефективност при възникване на необходимост за преминаване към обучение в онлайн среда.

Какво предлагаме
В Училища Фарос предлагаме завършен цикъл на обучение по английски език, започвайки от първо ниво (А1), съответно от най-малките обучаеми, и завършвайки с найвисокото ниво (С2) в съответствие с единния стандарт на общоевропейската езикова рамка (CEFR). 

Предлагаме следните категории курсове по английски език:

Курсове по английски език за деца (5-8 години) 

Курсовете по английски език за най-малките ни ученици са предназначени за 5-6 годишни деца. Заниманията са фокусирани върху две основни умения - слушане и говорене, и са разпределени в две последователни нива: PJ 1 и PJ 2.
Следващата стъпка обхваща още две нива - АJ и BJ, които затвърждават горепосочените умения и въвеждат две нови – писане и четене. В тази възрастова група от ключово значение е ефективното привличане и задържане на детското внимание. Затова сме заложили на учебната система Get Smart, която разполага с всички необходими способи в тази посока. 
Именно на ниво BJ, когато децата са на 7-8 години, започваме да ги подготвяме за първия изпит на  Университета Кеймбридж , а именно Pre A1 Starters. С цел затвърждаване на детската увереност в придобитите знания и умения по английски език, децата не са изправени пред риск от незадоволително представяне. На трите изпита, предназначени за деца и ученици в начален етап, а именно Pre A1, A1 и A2 успехът се измерва със значки с емблемата на Университета Кеймбридж.
Вижте повече тук:  Курсове по английски за деца  

Курсове по английски език за младежи (8-15 години)

Курсовете за младежи от 8 до 15 години са разпределени в четири нива: 
1. Ниво AS е предназначено е за деца между 8-10 години, които са преминали нива на обучение AJ и BJ, без това да е непременно задължително. То е първото по-сериозно предизвикателство за учениците.
2. Ниво BS е за деца между 10 и12 години и отговаря на ниво А1 от общоевропейската езикова рамка Ако Вашето дете до този момент не е учило английски език при нас, предлагаме входящ тест за определяне на нивото, който е гаранция за правилна преценка в тази посока.
3. Ниво CS обхваща учениците между 12 и 14 години и отговаря на Ниво А2 от общоевропейската езикова рамка. Международният изпит за това ниво е KET.
4. Ниво DS е предназначен за ученици на възраст 14-16 години и е последното ниво от курсовете за младежи. Отговаря на ниво B1 от общоевропейската езикова рамка (CEFR) и е последната стъпка преди нивата за придобиване на сертификати. Успешното му завършване гарантира и успешно представяне на изпит PET.
Вижте повече тук:  Курсове по английски за младежи  

Сертификатните курсове по английски език (над 16 години) 

Сертификатните курсове за младежи над 16 години са логично продължение на курсовете по общ английски език. Те покриват нивата B2 First, C1 Advanced и C2 Proficiency. Успешното им завършване е доказателство за задълбочени и трайни знания по английски език и успешно усвояване и приложение на наученото през годините.
Вижте повече тук:  Сертификатни курсове по английски език

Курсове по английски език за възрастни

За възрастни предлагаме курсове по общ английски език, разпределени в четири нива – от начинаещи (А1) до напреднали (В2).
Вижте повече тук:  Курсове по английски за възрастни  

Курсове по английски език на място в детската градина и в училище 

За децата от детските градини и учениците в училище предлагаме обучение не само в нашите центрове, но и на място в посещаваните от тях детска градина или училище. Програмите за учениците са изключително атрактивни, като включват и мултимедийно съдържание.
Като допълнение към целогодишните ни курсове предлагаме и клубове по креативно писане, култура и дебати. Целта ни е да отговорим на променящите се и нарастващи интереси на учениците в тези области.
Предлагаме и летни занимания за всички възрастови групи: детски езикови лагери в страната, градски лагери, екскурзии. А желаещите да използват лятото, за да научат бързо английски език, могат да се възползват от нашите летни интензивни курсове, покриващи едно ниво за не повече от два месеца. 
Учебните  материали, с които работим, са  съвременни издания на най-реномираните издателства, сред които Pearson Longman, MM Publications, Oxford University Press и др. 
Повече информация за тях можете да намерите тук:
1.  Учебници по английски език за деца
2.  Учебници по английски език за младежи
3.  Учебници по английски език за възрастни
4.  Учебници за подготовка за сертификатни изпити  

В обучението ни са включени и специализирани  курсове по английски език за корпоративни клиенти , отговарящи на техните професионални нужди - Business English, English for Lawyers, Medical English и др.
Нашият опит и професионализъм ще ни помогнат да Ви предложим най-добрия начин да подобрите нивото си на английски език чрез избрана от Вас форма: индивидуална, в група, на работното място или в нашите модерно оборудвани офиси. 

В нашия сайт ще намерите информация за всички наши услуги, а ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с колегите ни в най-близкия до вас клон на Училища Фарос.
Вижте адресите на клоновете тук: КЛОНОВЕ НА ФАРОС

 

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.