Фарос > Курсове по гръцки език

Курсове по гръцки език

Курсове по гръцки език

Обучението по гръцки език при нас е комуникативно-ориентиран курс по гръцки, с равномерно усвояване на четирите речеви умения (слушане, четене, писане, говорене).

Курсът е раздвижен, с гъвкав график и е изцяло съобразен с индивидулните нужди на обучаемите и тяхното свободно време. Нашите преподаватели предлагат разнообразни упражнения с допълнителна информация, добре балансирана между обучението и удоволствието. Целта на обучението е да усвоите определен обем граматически и лексикални умения, разпределени в модули, които са приравнени с нивата в Общата европейска езикова рамка (CEF).

Курсът се предлага на три различни езикови нива, започващи с ниво "Beginners", което запознава учениците с основите на гръцкия език до ниво "Intermediate", позволяващо на напредналите да общуват свободно.

 

 

Учебните помагала, които използваме зависят от желанието на клиента и от неговите цели.

Системата с която работим в момента е „Ελληνικά: Μέθοδος εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης γλώσσας“ (Методика за изучаване на гръцки език като чужд език)

  • Ниво 1- Ελληνικά Α΄: Μέθοδος εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης γλώσσας  (нива A1-A2)
  • Ниво 2 - Ελληνικά Β΄: Μέθοδος εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης γλώσσας  (нива B1-B2

Всеки модул на учебника се фокусира върху конкретни граматични умения и предлага специална тематична лексика, която се преподава на етапи, в съответствие с принципите на учението на гръцки като втори / чужд език. Специфични модули включват повтарящи се упражнения като тези, дадени при гръцките изпити (CGL). Учебната система се акцентира върху паралелното развитие на всички важни умения - четене, писане, слушане, разбиране и свободен разговор, има богати илюстрации, и е особено подходяща за студенти

Едно ниво се състои от 60 учебни часа, след което курсистът получава сертификат на училища ФАРОС, важна придобивка за ежедневието и за кандиндастване за работа.

За да получите по-подробна информация относно този тип курсове, моля, свържете се с удобен за Вас клон на Фарос.

 

 

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.