Фарос > Курсове по немски език

Курсове по немски език

курсове по немски език

Училища ФАРОС предлагат групово и индивидуално обучение по немски език. Предлагаме курсове за деца и възрастни, за всички нива от начинаещи до напреднали (А1-B2). Условията, които предоставяме на нашите ученици им помагат да преминават успешно през всяко едно ниво на езика ( А1, А2, В1, В2, С1).

Целта на курсовете е да подготвят обучаемите за предстоящите изпити на Goethe Institute (Goethe-Zertifikat A1-C2, TestDaf) .

Работейки единствено с оригинални учебни системи на Klett Edition Deutch, предоставяме ефективно обучение по немски език. Учебните системи, които използваме са изцяло разработени според изискванията на Общоевропейската езикова рамка, в която са застъпени и четирите езикови компонента – четене, писане, говорене и слушане.

 

 

Учебните системи с които работим са:

  • Hallo Anna
  • Der Grune Max
  • Wir Neu
  • DAF Compakt

С помощта на нашето систематизирано езиково обучение, приятната атмосфера и професионализма на преподавателите ни, Ви даваме възможност да усъвършенствате владеенето на езика и да общувате свободно на немски език.

На всички успешно завършили курса на обучение се издава сертификат за завършено ниво и степен на владеене на езика в съответствие с Европейската езикова рамка.

За да получите подробна информация относно предстоящи курсове по немски език, моля, свържете се с най-удобния за вас клон на Фарос.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.