Фарос > Курсове > Английски Език > Английски език за напреднали

Английски език за напреднали

Сертификатните курсове (над 16 години) са логично продължение на курсовете по общ английски език. Успешното завършване на всяко от трите нива –FCECAE или CPE, е доказателство за задълбочени знания по английски език и успешно усвояване и приложение на наученото през годините. Притежанието на всеки един от тези сертификати отваря следваща врата за професионална реализация.

Курсовете за подготовка за сертификатно ниво са разделени по следния начин:

Ниво CC или Cambridge English First e целогодишен курс на обучение по системата Traveller В2. Комплектът учебни материали включва:

  1. Учебник;
  2. Учебна тетрадка;
  3. Сборник с тестове;
  4. Учебно помагало Straight to Cambridge First, подготвено от нашия консултант Лесли Сандерсън;
  5. Три книжки за четене –автентична класическа английска литература;
  6. Граматика;
  7. Учебно помагало Let’s practise English, подготвено от нашия консултант Лесли Сандерсън.

PC I и PC II, са двата модула на обучение на Cambridge English Advanced (C1). Работим по системата Pioneer C1/C1+ и комплектът съдържа следните помагала:

  1. Учебник;
  2. Учебна тетрадка;
  3. Граматика за CAE/CPE

PC III и PC IV, са последните два модула на обучение и покриват ниво Cambridge English Proficiency (C2). Спряли сме се на заглавие на издателство Longman – Proficiency Expert.

Изпитите на Университета Кеймбридж за оценка на английски език се приемат от училища, университети, държавни организации и частни компании в цял свят. Те са международна гаранция за знания и способности.

Вижте обобщена информация за всички курсове по английски език в Училища Фарос.

 

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.