Фарос > Новини > Безплатен курс за Young Learners English!
 безплатен курс по английски език

Безплатен курс за Young Learners English!

25 May

Изключително предложение от училища Фарос!

Предлагаме на Вашето внимание безплатен курс по английски език, подготвящ за специално разработените изпити за деца на Университета Кеймбридж - Young Learners English - нива Starters, Movers, Flyers.

За да се възползвате от нашето специално предложение за безплатна подготовка за изпитите YLE - нива Starters, Movers, Flyers с включен безплатен  учебник, запишете се до 15 юни 2015г.

За всички курсисти е осигурена изпитна сесия* към Университета Кеймбридж, като след полагане на изпит ще получат престижен, безсрочен сертификат за владеене на английски език.

Изпитите на Кеймбридж са признати от над 12 000 организации в света и се полагат от над 400 000 кандидати в над 80 страни.

*Таксата за явяване на изпита ще се заплаща при регистрацията за курса.

английски възрастни софия
21 Ян.
Курсовете за възрастни по общ английски език са интензивни, като часовете се провеждат в...
25 Юни
Онлайн събитието на училища Фарос за края на учебната година! Пожелаваме на всички...
Английски през лятото
10 Апр.
Всяка година от началото на месец юни училища Фарос провеждат летен градски лагер с...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.