Фарос > Новини > Безплатни курсове за родители
английски безплатно

Безплатни курсове за родители

16 Sep

Искате да учите английски език или да подобрите Вашите знания? Сега е момента да се включите в нашите курсове за родители!!! Ако запишете Вашето дете или то вече се обучава в училища Фарос имате възможност да се включите в курс по английски език безплатно. Нивата, които предлагаме са от А1 до В1, като програмата на обучение за всяко ниво включва 60 учебни часа и е разделено на два семестъра:

  •  от началото на октомври до края на януари за нивата А1.1, A2.1 и В1.1;
  •  от началото на февруари до края на май за нивата А1.2, A2.2 и В1.2.

Уникалната учебна система е на издателство MM Publications – New Destinations. Курсът включва балансирана работа по усвояването на езика и четирите езикови умения (слушане, говорене, четене и писане). Програмата на преподаване набляга на развитието на речников запас, заучаване на нови думи и фрази и преди всичко тяхната употреба. Всички учебни материали, използвани в курса, са съобразени с Европейската езикова рамка.

Условия за записване

Курсовете са безплатни и са предназначени единствено за родителите на ученици, обучаващи се в клон на Фарос. Курсистът трябва да закупи необходимите за съответното ниво учебници, за да посещава занятията. Цената на комплекта за един семестър е 40 лв. Учебните материали се закупуват в деня на стартиране на курса.

Обучението ще се провежда всяка събота, в един от клонове на Фарос. За страната занятията ще се провеждат в клона за съответния град. Училища Фарос си запазват правото да определят мястото на провеждане в зависимост от програмата на обучение и заетостта на учебните зали.

Записването се осъществява чрез изпращане на заявка на freecourse@pharos.bg, която трябва да съдържа следната информация:

  • Име на родителя и контакти за връзка (и-мейл, тел.);
  • Име на детето и клон на Фарос, в който е записано;
  • Ниво след проведен входящ тест* (А1.1, А1.2, А2.1, А2.2, В1.1 или В1.2);
  • Потвърждение, че желаещият да се обучава е прочел и е съгласен с условията.

* Преди изпращане на заявката е необходимо курсистът да направи кратък входящ тест за определяне на нивото в най-удобния за него клон на Фарос.

След успешно завършване на обучението всеки получава сертификат на училище Фарос, за съответното ниво, съобразен с Европейската езикова рамка.      

 

 

Езикова ваканция в Банско
29 Апр.
Езиковата ваканция e предназначена за деца от 7 до 13 години и ще се състои от 21.06. до...
Фарос Ранна регистрация
19 Апр.
Специално предложение за Ранна регистрация (от 19 април до 19 юни 2021 г.) Тази година...
Безплатен курс по английски език
29 Апр.
Училища Фарос имат удоволствието да ви поканят да се запознаете отблизо с нашата...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.