Фарос > Новини > Безплатни курсове за родители 2019/20
английски език, безплатно

Безплатни курсове за родители 2019/20

11 Sep

Искате да учите английски език или да подобрите Вашите знания? Сега е момента да се включите в нашите курсове за родители!!! Ако запишете Вашето дете за учебната 2019/20 г. или то вече се обучава в училища Фарос имате възможност да се включите в курс по английски език безплатно. Нивата, които предлагаме са от А1 до В1, като програмата на обучение за всяко ниво включва 60 учебни часа и е разделено на два семестъра:

  •  от началото на ноември до края на февруари за нивата А1.1, A2.1 и В1.1;
  •  от началото на март до края на май за нивата А1.2, A2.2 и В1.2.

Курсът включва балансирана работа по усвояването на езика и четирите езикови умения (слушане, говорене, четене и писане). Програмата на преподаване набляга на развитието на речников запас, заучаване на нови думи и фрази и преди всичко тяхната употреба. Всички учебни материали, използвани в курса, са съобразени с Европейската езикова рамка.

Условия за записване

Курсовете са безплатни и са предназначени единствено за родителите на ученици, обучаващи се в клон на Фарос. Курсистът трябва да закупи необходимите за съответното ниво учебници, за да посещава занятията. Цената на комплекта за един семестър е 42 лв. Учебните материали се закупуват в деня на стартиране на курса.

Обучението ще се провежда всяка събота, в един от клоновете на Фарос. За страната занятията ще се провеждат в клона за съответния град. Училища Фарос си запазват правото да определят мястото на провеждане в зависимост от програмата на обучение и заетостта на учебните зали.

Записването започва от 19.08.2019 г. и се осъществява чрез изпращане на заявка на freecourse@pharos.bg, която трябва да съдържа следната информация:

  • Име на родителя и контакти за връзка (и-мейл, тел.);
  • Име на детето и клон на Фарос, в който е записано;
  • Ниво след проведен входящ тест* (А1.1, А1.2, А2.1, А2.2, В1.1 или В1.2);
  • Потвърждение, че желаещият да се обучава е прочел и е съгласен с условията.

* Преди изпращане на заявката е необходимо курсистът да направи кратък входящ тест за определяне на нивото в най-удобния за него клон на Фарос.

След успешно завършване на обучението всеки получава сертификат на училище Фарос, за съответното ниво, съобразен с Европейската езикова рамка.     

курсове по английски език
19 Ноем.
1. Английският език е официален език в 56 държави, което го прави един от най-говоримите...
ФАРОС рано записване
08 Май
С ранна регистрация във Фарос ще откриете предимствата да се обучавате в най-добрите...
13 Март
Уважаеми ученици и родители, Бихме искали да ви уведомим, че във връзка с обявеното...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.