Фарос > Новини > Интензивна подготовка за изпитите на Университета Кеймбридж

Интензивна подготовка за изпитите на Университета Кеймбридж

14 Jan

На 24 февруари в клон Център стартира интензивен курс за подготовка за изпита на университета Кеймбридж – B2 First (FCE). Курсът е с продължителност от 90 уч. ч., а фокусът му е насочен към практическата подготовка на курсистите по форма́та на изпита B2 First (FCE).

Освен практическите съвети и стратегии, приложими за успешното полагане на изпита, курсът предоставя възможност на курсистите да повишат езиковата си подготовка и да усъвършенстват нивото си на владеене на езика.

Работата по специфичния формат на изпита в обстановка максимално близка до изпитната, дава допълнителна увереност и спокойствие на курсистите, че придобитите умения и знания по време на курса, ще бъдат приложени в най-пълна степен и в деня на изпита.

На 22 февруари  в клон Център започва  и курс за изпитна  подготвка за ниво  C1.

курсове по английски, уроци по танци, прилики
14 Ян.
Колкото и да не ви се вярва, между курсовете по английски език и уроците по танци има...
Учене на английски език от вкъщи
14 Дек.
Когато става въпрос за уроци по английски език, ние в училища Фарос винаги подхождаме...
Pharos_English
27 Ноем.
В училища за чужди езици Фарос винаги подхождаме различно при преподаването на английски...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.