Фарос > Новини > Интензивна подготовка за изпитите на Университета Кеймбридж

Интензивна подготовка за изпитите на Университета Кеймбридж

14 Jan

На 24 февруари в клон Център стартира интензивен курс за подготовка за изпита на университета Кеймбридж – B2 First (FCE). Курсът е с продължителност от 90 уч. ч., а фокусът му е насочен към практическата подготовка на курсистите по форма́та на изпита B2 First (FCE).

Освен практическите съвети и стратегии, приложими за успешното полагане на изпита, курсът предоставя възможност на курсистите да повишат езиковата си подготовка и да усъвършенстват нивото си на владеене на езика.

Работата по специфичния формат на изпита в обстановка максимално близка до изпитната, дава допълнителна увереност и спокойствие на курсистите, че придобитите умения и знания по време на курса, ще бъдат приложени в най-пълна степен и в деня на изпита.

На 22 февруари  в клон Център започва  и курс за изпитна  подготвка за ниво  C1.

обучение по английски език
01 Септ.
  Целогодишно обучение по английски език. От началото на м. октомври до края на м. май...
Фарос - Курсове за родители
20 Апр.
Искате да подобрите Вашите знания по английски език? Сега имате възможност да се включите...
Фарос стипендии, английски език
15 Апр.
Фарос поздравява всички участници в конкурса! Честито на победителите!!! Пълна стипендия...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.