Фарос > Новини > Интензивна подготовка за изпитите на Университета Кеймбридж

Интензивна подготовка за изпитите на Университета Кеймбридж

14 Jan

На 24 февруари в клон Център стартира интензивен курс за подготовка за изпита на университета Кеймбридж – B2 First (FCE). Курсът е с продължителност от 90 уч. ч., а фокусът му е насочен към практическата подготовка на курсистите по форма́та на изпита B2 First (FCE).

Освен практическите съвети и стратегии, приложими за успешното полагане на изпита, курсът предоставя възможност на курсистите да повишат езиковата си подготовка и да усъвършенстват нивото си на владеене на езика.

Работата по специфичния формат на изпита в обстановка максимално близка до изпитната, дава допълнителна увереност и спокойствие на курсистите, че придобитите умения и знания по време на курса, ще бъдат приложени в най-пълна степен и в деня на изпита.

На 22 февруари  в клон Център започва  и курс за изпитна  подготвка за ниво  C1.

Английски през лятото
10 Апр.
Всяка година от началото на месец юни училища Фарос провеждат летен градски лагер с...
 курсове по английски от ниво A Junior
25 Май
Нашата Олимпиада за отличници се провежда в края на всяка учебна година по едно и също...
фарос, английски без грешки
14 Окт.
Хората постоянно ни питат как могат да се научат да говорят английски език, без да правят...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.