Фарос > Новини > Интензивни курсове по английски език
Английски за възрастни

Интензивни курсове по английски език

19 Dec

Нови групи по английкси език с нива А1, А2 и В1 ще стартират от 23.01.2016 г. в клон Лозенец. Продължителността на интензивния курс е три месеца. Часовете ще се провеждат два пъти седмично в делнични дни (понеделник-петък вечер).

След успешното завършване на всяко учебно ниво издаваме сертификат, изработен и съставен по изискванията и нормите на Общоевропейската езикова рамка.

Преди да се включите в даденa група препоръчваме да направите безплатен входящ тест за точно определяне на нивото на английски език.

Системата - Traveller, която ползваме, е уникална за България. Основната цел е да демонстрира употребата на езика в реални ситуации. Учебникът е разработен по начин, който постепенно да развива уменията на курсистите да излагат и комуникират правилно и уверено собствените си идеи.

Учебната система следва изискванията на Общата европейска езикова рамка, като с помощта на темите и цялостното съдържание се дава възможност на обучаемите да развият умения за критично мислене, да водят диалози на различни теми, както и да изложат мнението си писмено.

Курсът на обучение използва комплексен подход при представянето, усвояването и затвърждаването на четирите основни умения (четене, слушане, говорене и писане). Наблюдава се градация при на учебния материал, която се състои в много добре организирана и достъпна учебна програма, комбинация от граматични структури, изграждане на речников запас, упражнения за добро произношение, както и диалози, които да развиват комуникативните умения.

Основните преимущества на системата “Traveller”, които се оценяват положително от курсистите и преподавателите се състоят в:

  • Мотивиращи и съвременни теми, които позволяват работа по двойки и в групи;
  • Интегриран метод на обучение на основните умения при изучаването на чужд език;
  • Специално внимание при изграждането на речников запас;
  • Представяне и упражняване на граматичните единици в контекст;
  • Систематично развитие на уменията за четене и слушане;
  • Постепен подход при усвояване на уменията за писане;
  • Редовен преговор след всяка учебна единица, който позволява консолидация на учебния материал;
  • Персонализация;
  • Възможност за самооценка на курсиста.

Изграждане и развиване на умения за критично мислене чрез индуктивен подход при представянето на граматични и речникови единици.

В комплекта учебни помагала е включена и тетрадка, която е изцяло обвързана с преподавания в час учебен материал. По този начин се дава възможност за допълнителна самостоятелна работа.

Open Days Pharos Varna
29 Февр.
гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 82! Детето Ви ще има възможност да участва в урок по...
английски безплатно
16 Септ.
Искате да учите английски език или да подобрите Вашите знания? Сега е момента да се...
английски, забавни игри
30 Юни
29 уебсайта, в които детето ви може да учи английски, докато се забавлява и играе игри!...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.