Фарос > Новини > Курс по гръцки език А1
курс по гръцки

Курс по гръцки език А1

12 Sep

На 23.10. стартира курс по гръцки език, ниво А1. Обучението ще се провежда на бул. Витоша 65, понеделник и сряда от 18.30 часа. 

Обучението по гръцки език при нас е комуникативно-ориентиран курс по гръцки, с равномерно усвояване на четирите речеви умения (слушане, четене, писане, говорене).

Курсът е раздвижен и изцяло съобразен с индивидулните нужди на обучаемите. Нашите преподаватели предлагат разнообразни упражнения с допълнителна информация, добре балансирана между обучението и удоволствието. Целта на обучението е да усвоите определен обем граматически и лексикални умения, разпределени в модули, които са приравнени с нивата в Общата европейска езикова рамка (CEF).

Системата с която работим в момента е „Ελληνικά: Μέθοδος εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης γλώσσας“ (Методика за изучаване на гръцки език като чужд език)

  • Ниво 1- Ελληνικά Α΄: Μέθοδος εκμάθησης της ελληνικής ως ξένης γλώσσας  (нива A1-A2)

Всеки модул на учебника се фокусира върху конкретни граматични умения и предлага специална тематична лексика, която се преподава на етапи, в съответствие с принципите на учението на гръцки като втори / чужд език. Специфични модули включват повтарящи се упражнения като тези, дадени при гръцките изпити (CGL). Учебната система се акцентира върху паралелното развитие на всички важни умения - четене, писане, слушане, разбиране и свободен разговор, има богати илюстрации, и е особено подходяща за студенти

Едно ниво се състои от 90 учебни часа, след което курсистът получава сертификат на училища ФАРОС, важна придобивка за ежедневието и за кандиндастване за работа.

 

Фарос Онлайн Английски за възрастни
20 Ноем.
Онлайн групи - Английски език за възрастни!   А1 - съботен курс от 28.11 от 9:30 ч. А2...
Open Days Pharos Varna
29 Февр.
гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 82! Детето Ви ще има възможност да участва в урок по...
Фарос стипендии, английски език
15 Апр.
Фарос поздравява всички участници в конкурса! Честито на победителите!!! Пълна стипендия...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.