Фарос > Новини > Олимпиада за Отличници
 курсове по английски от ниво A Junior

Олимпиада за Отличници

25 May

Нашата Олимпиада за отличници се провежда в края на всяка учебна година по едно и също време във всички училища на Фарос.

Тя развива по позитивен начин състезателния дух в нашите ученици и им дава възможността да спечелят страхотни стипендии и предметни награди!

В нея участват най-добрите ученици в курсовете по английски от ниво A Junior до ниво CS.

Изпитните тестове по английски език са уникални за всяко издание на Олимпиадата и специално подготвени за съответно езиково ниво. Те се проверяват при запазване на анонимността на състезателите.

Отличниците в нашата Олимпиада получават стипендии за обучение в училища Фарос: шест  100% стипендии и шест  50% стипендии и много предметни награди. 

английски език, безплатно
11 Септ.
Искате да учите английски език или да подобрите Вашите знания? Сега е момента да се...
Английски език, отстъпка
13 Септ.
"Доведи приятел" е бонус програма на училища Фарос, чрез която всеки ученик довел свой...
немски за възрастни фарос
10 Ян.
С помощта на нашето систематизирано езиково обучение, приятната атмосфера и...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.