Фарос > Новини > Отпадане на забраната за присъствено обучение в езиковите центрове в България.
Отпадане на забраната за присъствено обучение в езиковите центрове в България.

Отпадане на забраната за присъствено обучение в езиковите центрове в България.

30 Oct

Отпадане на забраната за присъствено обучение в езиковите центрове в България!

http://chng.it/WdQKVmyYfg

Всяка година хиляди ученици и възрастни избират да изучават чужди езици в частните езикови центрове в България. Голяма част от възпитаниците на тези езикови центрове биват приемани да следват в най-престижните университети в света или да работят на най-желаните позиции. Това се случва благодарение на изключителното ниво на езикови знания, показано на изпитите за сертификати на Cambridge Assessment English, IELTS, TestDaF, DELE и т.н.

Предпочитаната, а за някои и единствено възможна форма на езиково обучение винаги е била присъствената. Със своята заповед от 27.10.2020 г., Министерството на здравеопазването на Република България забранява тази форма като възможност.

Езиковите центрове в България стриктно спазват всички предписани от РЗИ мерки - в класните стаи децата са на отстояние от 1,5 м, през определен период се извършва дезинфекция на стаи и коридори, влизането и излизането в класните стаи става без децата да се засичат, няма струпване на деца в междучасията и т.н. В този смисъл шансът КОВИД 19 да се предаде между обучаемите, а оттам и в държавните училища, е далеч по-малък, отколкото в градския транспорт, ресторанта или сладкарницата, спортната зала и т.н.

Вследствие на тази ситуация, има реална опасност хиляди обучаеми, деца и възрастни, да прекъснат езиковото си обучение за неопределено време, а с това да провалят обучението си, подготовката си за предстоящи международни изпити и шансовете си за по добра житейска реализация.

Помогнете ни да предотвратим това да се случи, като подкрепите нашата петиция за отмяна на заповедта на Министъра на здравеопазването в частта и за работата на езиковите центрове!

Фарос Онлайн Английски за възрастни
20 Ноем.
Онлайн групи - Английски език за възрастни!   А1 - съботен курс от 28.11 от 9:30 ч. А2...
английски, как да кажем довиждане
25 Апр.
Тази статия е част от поредицата “Учете английски език с Училища Фарос” Във втората част...
фарос английски
08 Окт.
Курсовете за възрастни по общ английски език са интензивни, като часовете се провеждат...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.