Фарос > Новини > Предлагани от Фарос езикови програми 2015/2016
обучение по английски език

Предлагани от Фарос езикови програми 2015/2016

01 Sep

 

От началото на м. октомври до края на м. май за всички езикови нива по специално подготвени програми с учебните системи на престижни издателства като Longman и MM Publications.

  • Интензивни курсове по общ, разговорен и специализиран английски език през цялата година.
  • Подготовка за международно признатите изпити на университета CambridgeYLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE, както и за TOEFL и IELTS.

ФАРОС е оторизиран център за провеждане на изпитите на Cambridge ESOL на своите ученици. Подготовката се осъществява със специално подготвени сертификатни модули, които запознават с формата на изпита и усъвършенстват практическите умения на кандидатите.

  • Специализирани курсове за работещите в различни професионални сфери: бизнес английски, английски за медици, за работещите в туризма, за секретарки, английски за банково и застрахователно дело.
  • Единствено в училища Фарос – учебната онлайн система Belt Study System

Новата учебна система BELT e ценно допълнение към всеки курс по английски език. Това е уникалната онлайн система, която обхваща всички основни области при изучаването на чужд език (четене, слушане, говорене, писане, граматика, лексика и произношение). Целта на този модерен софтуер е да допълни учебния процес по интересен за курсистите начин, без това да бъде за сметка на регулярния брой часове класно обучение. Системата BELT следва Европейската езикова рамка (CEF), като по-напредналите нива подготвят обучаващите се за редица международни изпити.

  • Други езици

Фарос предлага учебни програми за обучение по немски, френски, испански, италиански и гръцки език.

Фарос са спечелили доверието на повече от 600 учреждения и фирми в България. Над 10 000 са обучените от Фарос по програми от Европейския Съюз, договори с министерства и организации в България.

Какво получават нашите ученици!

  • Сертификат за завършeно ниво, защитен със знака на международния стандарт ISO 9001 – 2008.
  • Международен сертификат по английски език на университета Cambridge за явилите се и успешно издържали изпитите ученици.  
  • Олимпиада за отлични ученици (Scholarship Competition). Стипендии за обучение на най-добре представилите се.
  • Разнообразна културна програма включваща различни конкурси.
  • Програма за лоялни клиенти “Доведи приятел”. Гъвкава бонусна система и допълнителни отстъпки при ранно записване.
03 Юни
Олимпиадата за отличници на Фарос се провежда в края на всяка учебна година. В нея...
английски, музикални текстове
22 Авг.
1. Louis Armstrong – What A Wonderful World Видео клип Текст на английски език Тази песен...
филми за учене на английски език
17 Март
До момента ви показахме как можем да учим английски език по забавен начин, кои са най-...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.