Фарос > Новини > Предлагани от Фарос езикови програми 2015/2016
обучение по английски език

Предлагани от Фарос езикови програми 2015/2016

01 Sep

 

От началото на м. октомври до края на м. май за всички езикови нива по специално подготвени програми с учебните системи на престижни издателства като Longman и MM Publications.

  • Интензивни курсове по общ, разговорен и специализиран английски език през цялата година.
  • Подготовка за международно признатите изпити на университета CambridgeYLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE, както и за TOEFL и IELTS.

ФАРОС е оторизиран център за провеждане на изпитите на Cambridge ESOL на своите ученици. Подготовката се осъществява със специално подготвени сертификатни модули, които запознават с формата на изпита и усъвършенстват практическите умения на кандидатите.

  • Специализирани курсове за работещите в различни професионални сфери: бизнес английски, английски за медици, за работещите в туризма, за секретарки, английски за банково и застрахователно дело.
  • Единствено в училища Фарос – учебната онлайн система Belt Study System

Новата учебна система BELT e ценно допълнение към всеки курс по английски език. Това е уникалната онлайн система, която обхваща всички основни области при изучаването на чужд език (четене, слушане, говорене, писане, граматика, лексика и произношение). Целта на този модерен софтуер е да допълни учебния процес по интересен за курсистите начин, без това да бъде за сметка на регулярния брой часове класно обучение. Системата BELT следва Европейската езикова рамка (CEF), като по-напредналите нива подготвят обучаващите се за редица международни изпити.

  • Други езици

Фарос предлага учебни програми за обучение по немски, френски, испански, италиански и гръцки език.

Фарос са спечелили доверието на повече от 600 учреждения и фирми в България. Над 10 000 са обучените от Фарос по програми от Европейския Съюз, договори с министерства и организации в България.

Какво получават нашите ученици!

  • Сертификат за завършeно ниво, защитен със знака на международния стандарт ISO 9001 – 2008.
  • Международен сертификат по английски език на университета Cambridge за явилите се и успешно издържали изпитите ученици.  
  • Олимпиада за отлични ученици (Scholarship Competition). Стипендии за обучение на най-добре представилите се.
  • Разнообразна културна програма включваща различни конкурси.
  • Програма за лоялни клиенти “Доведи приятел”. Гъвкава бонусна система и допълнителни отстъпки при ранно записване.
01 Юни
В Олимпиадата за отличници на Фарос участват най-добрите ни ученици в курсовете по...
Английски за възрастни, Фарос
04 Ян.
Стартиращите ни курсовете за възрастни по общ английски език са интензивни, като часовете...
ФАРОС рано записване
08 Май
С ранна регистрация във Фарос ще откриете предимствата да се обучавате в най-добрите...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.