Фарос > Новини > ПРОМОЦИОНАЛНИ КУРСОВЕ ЗА РОДИТЕЛИ 2021/22
Фарос - Курсове за родители

ПРОМОЦИОНАЛНИ КУРСОВЕ ЗА РОДИТЕЛИ 2021/22

20 Apr

Искате да подобрите Вашите знания по английски език? Сега имате възможност да се включите в нашите промоционални курсове за родители!!!

Ако Вашето дете е записано в клоновете на училища Фарос за учебната 2021/22 г. имате възможност да се включите в курс по английски език на специална цена с отстъпка 70%.
Нивата, които предлагаме, са от А1 до В2, като програмата на обучение за всяко ниво включва 80 учебни часа и е разделена на два модула /Пр: А1.1 и А1.2/. Графикът на обучение е в два семестъра, което позволява за една учебна година да преминете две пълни езикови нива.

  • от началото на ноември до края на февруари;
  • от началото на март до края на май

Обучението се провежда веднъж седмично,в събота, по 4 учебни часа или два пъти седмично, вечер. Предлагаме присъствено или онлайн обучение. Курсът включва балансирана работа по усвояването на езика и четирите езикови умения (слушане, говорене, четене и писане).
Програмата на преподаване набляга на развитието на речников запас, заучаване на нови думи и фрази и преди всичко тяхната употреба. Използват се оригинални учебни системи на издателство ММ Publications. Всички учебни материали, използвани в курса, са съобразени с Европейската езикова рамка.

Условия за записване:
Курсовете са промоционални, на специална цена и са предназначени единствено за родителите на ученици, обучаващи се в клон на Фарос. Таксата за един модул е 120 лева. В тази такса са включени всички необходими учебни материали за модула. Плащането е по банков път. Ако вторият родител желае да се включи в курс по същото време, той може да го направи отново на промоционална цена с 50% отстъпка от регулярната такса на курса или 184 лева с включени учебни материали.
Записването започва от 01.09.2021 г. и се осъществява чрез изпращане на заявка на freecourse@pharos.bg, която трябва да съдържа следната информация:

  • Име на родителя и контакти за връзка (и-мейл, тел.);
  • Име на детето и клон на Фарос, в който е записано;
  • Ниво след проведен входящ тест* (А1.1, А1.2, А2.1, А2.2, В1.1 или В1.2);
  • Потвърждение, че желаещият да се обучава е прочел и е съгласен с условията.

След успешно завършване на обучението всеки получава сертификат на училище Фарос, за съответното ниво, съобразен с Европейската езикова рамка.   
*Преди изпращане на заявката е необходимо курсистът да направи кратък входящ тест за определяне на нивото в най-удобния за него клон на Фарос, ако не е сигурен в нивото си.
**Училища Фарос си запазват правото да определят мястото на провеждане в зависимост от програмата на обучение и заетостта на учебните зали, както и вида на обучение - присъствено или онлайн.

английски език
24 Ян.
Курсовете за възрастни по общ английски език в училища Фарос са с продължителност 90-100...
Коледни песни на английски език
21 Дек.
В училища за чужди езици Фарос винаги се стремим да даваме добавена стойност в курсовете...
25 Юни
При регистрация за датите 29/06 - 03/07 и 06/07 - 10/07 цената за седмица ще е 120 лв....

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.