Фарос > Новини > ПРОМОЦИОНАЛНИ КУРСОВЕ ЗА РОДИТЕЛИ 2021/22
Фарос - Курсове за родители

ПРОМОЦИОНАЛНИ КУРСОВЕ ЗА РОДИТЕЛИ 2021/22

20 Apr

Искате да подобрите Вашите знания по английски език? Сега имате възможност да се включите в нашите промоционални курсове за родители!!!

Ако Вашето дете е записано в клоновете на училища Фарос за учебната 2021/22 г. имате възможност да се включите в курс по английски език на специална цена с отстъпка 70%.
Нивата, които предлагаме, са от А1 до В2, като програмата на обучение за всяко ниво включва 80 учебни часа и е разделена на два модула /Пр: А1.1 и А1.2/. Графикът на обучение е в два семестъра, което позволява за една учебна година да преминете две пълни езикови нива.

  • от началото на ноември до края на февруари;
  • от началото на март до края на май

Обучението се провежда веднъж седмично,в събота, по 4 учебни часа или два пъти седмично, вечер. Предлагаме присъствено или онлайн обучение. Курсът включва балансирана работа по усвояването на езика и четирите езикови умения (слушане, говорене, четене и писане).
Програмата на преподаване набляга на развитието на речников запас, заучаване на нови думи и фрази и преди всичко тяхната употреба. Използват се оригинални учебни системи на издателство ММ Publications. Всички учебни материали, използвани в курса, са съобразени с Европейската езикова рамка.

Условия за записване:
Курсовете са промоционални, на специална цена и са предназначени единствено за родителите на ученици, обучаващи се в клон на Фарос. Таксата за един модул е 120 лева. В тази такса са включени всички необходими учебни материали за модула. Плащането е по банков път. Ако вторият родител желае да се включи в курс по същото време, той може да го направи отново на промоционална цена с 50% отстъпка от регулярната такса на курса или 184 лева с включени учебни материали.
Записването започва от 01.09.2021 г. и се осъществява чрез изпращане на заявка на freecourse@pharos.bg, която трябва да съдържа следната информация:

  • Име на родителя и контакти за връзка (и-мейл, тел.);
  • Име на детето и клон на Фарос, в който е записано;
  • Ниво след проведен входящ тест* (А1.1, А1.2, А2.1, А2.2, В1.1 или В1.2);
  • Потвърждение, че желаещият да се обучава е прочел и е съгласен с условията.

След успешно завършване на обучението всеки получава сертификат на училище Фарос, за съответното ниво, съобразен с Европейската езикова рамка.   
*Преди изпращане на заявката е необходимо курсистът да направи кратък входящ тест за определяне на нивото в най-удобния за него клон на Фарос, ако не е сигурен в нивото си.
**Училища Фарос си запазват правото да определят мястото на провеждане в зависимост от програмата на обучение и заетостта на учебните зали, както и вида на обучение - присъствено или онлайн.

18 Дек.
От 20 януари 2020г. в клон Младост 1 стартира нов курс по немски език за възрастни с...
курс по гръцки
12 Септ.
На 23.10. стартира курс по гръцки език, ниво А1. Обучението ще се провежда на бул. Витоша...
Безплатни уроци английски за деца
22 Юли
Само през месец септември училища Фарос Ви даваτ възможност да запишете своето дете на...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.