Фарос > Новини > Фарос ви благодари!

Фарос ви благодари!

10 May

Ние, от училища Фарос, останахме верни на Вас, нашите скъпи клиенти!

Щастливи сме, че по време на целия период на извънредното положение успяхме да се погрижим за нормалното провеждане на групови и индивиндуални езикови курсове, с помощта на наличните он-лайн платформи. Вярваме, че с постоянния контакт, който поддържахме с нашите ученици, успяхме да продължим учебния процес ефекитивно и да запазим интереса им към обучението по чужд език.

Погрижихме за най-ценните за нас хора - нашите служители. Въпреки предизвикателната ситуация, успяхме да запазим всички работни места в нашата фирма, включващи административен персонал и преподаватели.

Благодарим от сърце всички наши служители за тяхната готовност и упоритост, както и за усилията, които положиха. Искрено вярваме, че заедно се справихме успешно с това сериозно изпитание.
А на Вас, нашите лоялни клиенти, изказваме най-сърдечна благодарност за подкрепата, отзивчивостта и разбирането, проявени през последните няколко месеца.

За това, че вярвате в нас и избирате да продължим да учим заедно!

филми за учене на английски език
17 Март
До момента ви показахме как можем да учим английски език по забавен начин, кои са най-...
Коледни песни на английски език
21 Дек.
В училища за чужди езици Фарос винаги се стремим да даваме добавена стойност в курсовете...
курс по гръцки
12 Септ.
На 23.10. стартира курс по гръцки език, ниво А1. Обучението ще се провежда на бул. Витоша...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.