Фарос > Новини > 25 години Фарос – 250 пълни стипендии по английски език!
Фарос стипендии, английски език

25 години Фарос – 250 пълни стипендии по английски език!

18 Feb

РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС 2016 ЩЕ БЪДАТ ОБЯВЕНИ НА 15.04. (ПЕТЪК)!

Вашето дете се справя отлично в училище, Фарос цени отличните ученици и по случай своята 25-та годишнина ще възнагради 250 деца от държавните училища с пълна стипендия за целогодишно обучение по английски език и 750 комплекта учебници. Всички останали участници в конкурса ще могат да се възползват от 10% отстъпка от курсовете на Фарос.

Желаещите да спечелят пълна стипендия или безплатни учебници ще имат възможност да се явят на нашия Национален конкурс, включващ въпроси от учебния материал за деца от 1-ви до 3-ти клас.  

Правила и условия за участие във Фарос Национален конкурс 2016

Какво представлява?

Националният конкурс на училища Фарос се провежда вече 15 години. Чрез него ние избираме най-добрите ученици от държавните училища в цялата страна и им предоставяме стипендии, чрез които ще могат да се обучават на английски език в клоновата мрежа на Фарос напълно безплатно.

За кого е предназначен?

Конкурсът е за всички деца от 1-ви до 3-ти клас в държавните училища, които са включени в програмата на Националния конкурс на Фарос. (Списък с държавните училища, в които ще се проведе конкурсът може да откриете ТУК след 5-ти март).

Деца на служители на Фарос не могат да вземат участие в конкурса.

Настоящи ученици на Фарос не могат да участват в Националния конкурс, те ще могат да се явят на традиционната Олимпиада за отличници на училища Фарос, която се провежда ежегодно в нашите училища през месец май.    

Какви са наградите?

Тази година Фарос ще награди 250 от най-добре представилите се ученици с пълни стипендии за целогодишно обучение по английски език и 750 от техните подгласници с безплатни комплекти учебници необходими за една учебна година и 10% отстъпка от цената на целогодишен курс за всички останали участници.

Кога ще се проведе конкурсът?

Конкурсът ще се проведе през последните две седмици на месец март. Участниците ще бъдат уведомени за точната дата за явяване от държавното училище, в което се обучават.

Какво ще включва тестът?

Тестът е базиран на изучавания материал в държавните училища за 1-ви, 2-ри и 3-ти клас (всички предмети с изключение на чужд език). Примерни тестове можете да откриете тук.

Как да разбера дали детето ми е сред наградените?

При явяване на теста учениците ще бъдат помолени да попълнят трите си имена и телефонен номер за контакт. Ако детето Ви печели, служител от най-близкия в района клон ще се свърже с Вас. Допълнително списък с имената на победителите ще бъде качен в сайта на училища Фарос. Резултатите ще бъдат обявени след 11-ти април 2016 г.

Детето ми печели награда! Какво следва?

а) Безплатен курс. Първите 250 най-добре представили се участници ще получат пълни стипендии за целогодишно обучение по английски език. Победителите ще могат да се регистрират в удобен за тях клон на Фарос за пълен, осеммесечен курс по английски език за предстоящата 2016-2017 учебна година. Победителите ще трябва да заявят своето желание да се включат в курс и да направят своята регистрация до 13.05.2016 г.  Единствената финансова част, която трябва да бъде покрита, е стойността на комплекта учебници, необходим за обучението, който трябва да се заплати в деня на регистрацията.

б) Безплатни учебници. 750 участници ще спечелят пълен комплект учебници ако се запишат за осем месечен курс по англйски език за предстоящата 2016-2017 учебна година. Победителите ще трябва да заявят желанието си да се включат в курс и да направят своята регистрация до 17.06.2016 г. Финансовата част, която трябва да бъде покрита, е цената на курса, като първата вноска се заплаща в деня на регистрацията. Учебниците ще бъдат предоставени на курсиста при стартиране на обучението през м. септември.

в) 10% отстъпка – поощрителна награда за участие в теста ако се запишат за осеммесечен курс по англйски език за предстоящата 2016-2017 учебна година. Участниците ще трябва да заявят желанието си да се включат в курс и да направят своята регистрация до 30.06.2016 г. Финансовата част, която трябва да бъде покрита, е цената на курса, като първата вноска се заплаща в деня на регистрацията. Учебните материали могат да се заплатят в началото на учебната година.

Къде е уловката?

Няма такава. Във Фарос искрено вярваме, че отличните резултати на децата трябва да бъдат възнаграждавани, поради тази причина ние даваме стипендии и награди на най-добрите ученици още от създаването на нашите училища преди 25 години.

Допълнителна информация, с която трябва да съм запознат?

Само очевидното:

  • Както стипендиите, така и безплатните комплекти учебници са лични и не могат да бъдат прехвърляни на други лица;
  • Стойността им е незаменяема за пари в брой или друг продукт или услуга на училища Фарос;
  • Наградите са валидни единствено за осеммесечните курсове по английски език за учебната 2016-2017 година;
  • Победителите трябва да заявят своето желание за обучение в училища Фарос до описаните по-горе крайни срокове.

Все още не съм убеден.....

Ако все още имате въпроси относно Националния конкурс, моля свържете се с най-близкия до Вас клон на Фарос. За нас ще е удоволствие да отговорим на въпросите Ви!

 

Желаем ви успех!

Училища Фарос

14 Ян.
На 24 февруари в клон Център стартира интензивен курс за подготовка за изпита на...
Учене на английски език от вкъщи
14 Дек.
Когато става въпрос за уроци по английски език, ние в училища Фарос винаги подхождаме...
курсове по английски, успешни професии
03 Февр.
Хората започват да учат английски език по лични или икономически причини, като винаги в...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.