Фарос > Новини > 7 отговора на въпроса “Защо да се запиша на курсове по английски език?”
курсове по английски език

7 отговора на въпроса “Защо да се запиша на курсове по английски език?”

19 Nov

1. Английският език е официален език в 56 държави, което го прави един от най-говоримите езици в света. Английски се говори като първи език от над 500 милиона души по целия свят, а над един милиард човека са го учили като допълнителен език или иначе казано един на всеки пет души може да говори или поне да разбира английски език!

2. Английския език е официалният език на науката, дипломацията, авиацията, компютрите и туризма. Учейки английски език вие увеличавате шансовете си за получаване на добра работа в престижни мултинационални компании както в България, така и по света.

3. Освен в гореизброените сфери, английския език е официалният език и на медийната индустрия, така че ако говорите добре английски няма да имате нужда да разчитате на преводи или субтитри – ще се  наслаждавате на любимите си книги, песни, филми и телевизионни предавания в оригинал.

4. Азбуката в английския език е доста опростена и бързо и лесно се учи в сравнение с други езици. Благодарение на курсовете по английски език и добрите учители, този език е много приятен за усвояване.

5. Английският език е езикът на Интернет. Повечето авторитетни уеб сайтове, примерно, в сферата на онлайн маркетинга, рекламата, уеб дизайна и други съвременни професии са на английски език, така че знаейки английски, вие ще бъдете в състояние първи да научавате новостите в бранша и да вземате дейно участие в тематични форуми и дискусии по света.

6. Тъй като английският се говори от толкова много хора, в различните държави по света са разположени хиляди училища, които предлагат различни програми за обучение, като езика, на който се преподава е английски. Ако го знаете добре, ще имате възможността да намерите подходящо висше училище, което да отговаря на вашите академични нужди.

7. Най-важната причина - защото е забавно! Чрез изучаването на английски език вие се запознавате с културите на различните народи. Изучавайки ценностите, навиците и начина на живот в една култура, различна от вашата, вие ще си изградите добра ценностна система и ще се развиете като съвременен човек.

Ако искате да се запишете на английски език в училища Фарос, които сме първата школа в България и част от E.G.Strategakis Group – образователна институция с дейност в 10 европейски държави, се свържете с нас, за да научите повече за нашите изпитани вече 25 години методики и курсове по английски език.  

Отпадане на забраната за присъствено обучение в езиковите центрове в България.
30 Окт.
Отпадане на забраната за присъствено обучение в езиковите центрове в България! http://...
24 Апр.
В клон Младост предстоят да стартират следните курсове за възрастни: 26.04.18 - В1.1 14....
13 Март
Уважаеми ученици и родители, Бихме искали да ви уведомим, че във връзка с обявеното...

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.