Фарос > Онлайн учебна система ELT SKILLS

Онлайн учебна система ELT SKILLS

Само при нас: Уникалната учебна система ELT SKILLS!!

Новата учебна система ELT SKILLS е едиствената система с онлайн портал за управление на обучителния процес. Тя е уникална и с това, че проследява прогреса на курсиста посредством детайлни доклади по отношение на всички основни области при изучаването на чужд език (четене, слушане, говорене, писане, граматика, лексика и произношение). Тези функционалности правят учебната система ELT SKILLS доказано ефективно и ценно допълнение към всеки курс по английски език.

Системата усъвършенства знанията и уменията на учениците по езикa чрез интерактивни занимания и e незаменимо допълнение към учебните материали, с които се работи в клас.

Тя развива и затвърждава придобитите езикови умения посредством граматични и разговорни упражнения, които покриват богати и разнообразни теми, съобразени с възрастта и интересите на обучаемите, а също така представя езика в контекст, близък до техния живот и опит.

 

Защо препоръчваме онлайн учебна система ELT SKILLS за нашите ученици?

  • Те получават възможност за изключителна продуктивност и ефективност.
  • Приучават се към самостоятелност.
  • Повишават самочувствието си и увереността в знанията си.
  • Резултатите са видими незабавно.

Не на последно място този модерен софтуер ефективно допълва и разнообразява учебния процес по интересен за курсистите начин, без това да се случва за сметка на регулярния брой часове в клас. Освен това гъвкавостта на системата позволява постоянна онлайн обратна връзка между ученици и учители.

При завършване на всяко ниво нашите курсисти получават и сертификат за учебната система ELT SKILLS. Тя следва общоевропейската езикова рамка (CEFR), като по-високите нива подготвят обучаемите за редица международни изпити.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.