Фарос > Подготовка за сертификатни изпити

Подготовка за сертификатни изпити

В съвременния свят притежанието на сертификат за владеене на английски език е задължително условие за успех – не само за ученици, които възнамеряват да продължат обучението си в чужбина, но и за всеки, ангажиран с професионалното си усъвършенстване.

Изпитите на Cambridge Assessment English нямат нужда от представяне. Те са международно признати критерии за оценяване на владеенето на английски като чужд език.

При подготовката на нашите ученици за успешно явяване на B2 First, C1 Advanced и C2 Proficiency, ние използваме учебна литература на утвърдените издателства MM Publications, Pearson Longman и Cambridge University Press.

 

 

 

За подготовка за ниво B2 и ниво С1 работим със серията Pioneer на изд. MM Publications. Уроците са представени по забавен и ангажиращ начин, като основният акцент е поставен върху подготовката за изпита. Подготвителният курс за ниво B2 включва и три заглавия от класическата английска литература, чрез които обучаемите обогатяват своя речников запас и се потапят в богатството на английския език.

При подготовка за ниво C2 Proficiency работим със серията Proficiency Expert (изд. Pearson Longman), която е изцяло съобразена с обновения формат на изпита C2 Proficiency. Тя допринася за подобреното представяне на изпита чрез конкретни стратегии, насочени към усъвършенстване на уменията за писане, говорене и слушане. При подготовката за C2 Proficiency разчитаме и на серията Cambridge English Proficiency на изд. Cambridge University Press.

Серията Practice Tests на изд. MM Publications представлява ефективно допълнение към всички сертификатни и пост-сертификатни класове, като се фокусира върху конкретната изпитна подготовка на нашите курсисти. Включените изпитни тестове отговарят изцяло на форма́та на съответния изпит, а също така предлагат и полезни практически съвети, които повишават шансовете за успешно представяне на изпита.

За повишаване на увереността на нашите кандидати за нива B2, C1 и C2 ние разчитаме на Grammar and Vocabulary Practice for B2 (изд. MM Publications) и Grammar and Vocabulary for CAE and CPE (изд. Longman). Те  изцяло покриват граматиката и лексиката, необходими за съответното изпитно ниво,а също така предлагат допълнителна подготовка под формата на текущи тестове съгласно актуалния формат на изпита.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.