Фарос > Учебници за френски език

Учебници за френски език

alex et zoe

В училища ФАРОС използваме оригинални учебни системи и помагала за всички езици.

В обучението по френски език за малки деца използваме системата “Alex et Zoe”, която е подходяща за ученици от 1-ви до 6-ти клас.

Учебната система - “Alex et Zoe” е разработена за малките ученици и включва интересни упражнения и активности, съобразени с възрастта и нивото им. Изключително интересен, интерактивен комплект, осигуряващ максимално усвояване на езика чрез игри, диалози и песни. 

 

 

 

 

 

В обучението по френски език за възрастните използваме системата "Echo" 1-2.  Предназначена е за нива A1 и А2 и всеки един модул помага на курсиста да се адаптира към езика със съвременни ситуации, свързани с него.

Най-голямото предимство на тази учебна система е възможността за затвърждаване на писмените и устните умения чрез различни диалози и текстове.

Системата предлага изключително задълбочено изучаване на френската граматика, като в нея се набляга на многообразието от глаголни времена в езика и техните особености, изучават се всички видове местоимения, наречия и изрази. Застъпени са теми от сферата на работата и образованието, а чрез упражнения за редактиране на текстове, курсистът усъвършенства писмените и разговорните умения.

 

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.