Фарос > Учебници за юноши

Учебници за юноши

Full Blast (MM Publications)

Учебната система Full Blast е включена в курсовете по английски език, предназначени за учениците от прогимназията, нива АS-DS (от Beginner до Intermediate).

Full Blast следва модулния принцип на обучение, чрез който учениците се запознават в дълбочина с близки до тях съвременни теми и знания за различни култури и така постепенно обогатяват своя езиков речник в значителна степен.

Те упражняват активно говоримия си английски чрез активно слушане и участие в диалози и дискусии.

Системата се състои от 4 серии, всяка от които е съставена от учебник, учебна тетрадка, граматика и 3 книжки за прочит с упражнения към тях.

Темите, с които се занимават уроците във Full Blast са подбрани внимателно, с цел да бъдат интересни за тийнейджърите и да ги запознаят както с особеностите на английският език, така и със специфичната му култура.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.