Фарос > Училища Фарос

Училища Фарос

Ние от училища Фарос - първата верига за чужди езици на българския пазар, основана преди повече от 25 години, се гордеем с високите стандарти, които предлагаме на нашите курсисти. Добре развитата клонова мрежа в цялата страна дава възможност на нашите клиенти  за лесен достъп до езиковите ни центрове.  
Гаранция за нашите успехи са високият процент успеваемост на международните изпити на Cambridge, сред които: FCE, CAE, CPE; приятелствата с бившите ни курсисти и техните лични успехи в международен контекст, с които ние също се гордеем.
В училища Фарос предлагаме завършен цикъл на обучение по английски език, започвайки от най‑малките или от първо ниво (А1) и завършвайки с най‑високите нива (С2) според европейската езикова рамка.

Предлагаме:

  • Целогодишни курсове по английски за деца и младежи от ниво А1 до ниво С2 по Европейската езикова рамка
  • Интензивни курсове за възрастни - за тези, които разполагат с малко време и желаят да научат чужд език бързо
  • Интивидуално обучение- според желанието на клиента
  • Сертификатни курсове, подготвящи курсистите за международно признатите изпити за владеене на английски като чужд език на университета Кеймбридж - Cambridge ESOL Examinations.

Ние предоставяме на учениците си удобството да се подготвят при нас за YLE, FCE, CAE, CPETOEFL, IELTS и да се явят на изпит след това.

В подстраниците на нашия сайт ще намерите информация за всичките ни дейности, а ако искате да ни попитате нещо, свържете с нашите колеги в най-близкия до вас клон на Училища Фарос.