Фарос > Често задави въпроси

Често задави въпроси

Как да се запиша във ФАРОС?

Записването се осъществява след като курсистът внесе първата вноска от цялата сума на курса, с което заявява своето сериозно намерение да се обучава във ФАРОС.

Кога започва учебната година?

Учебната година във ФАРОС започва м. октомври.

С каква продължителност са курсовете?

Целогодишните курсове на ФАРОС за деца и възрастни са с продължиноста 8 месеца със съответните официални почивки. Интензивните курсове за възрастни са с продължиноста 3 месеца. При индивидуалното обучение клиента определя графика по който ще се обучава.

Кога и колко често се провеждат занятията във ФАРОС?

Обучението във ФАРОС е дневно, вечерно или съботно-неделно и зависи от предпочитанията на клиентите. Ученическите групи обикновено са през деня.

Графикът на занятията зависи от съответното ниво и група. Всяко ниво има различен учебен график, като се провеждат между 2 до 5 часа седмично.

Официалната учебна година е от м. октомври до м. май, а през лятото предлагаме по-интензивни летни курсове.

Ще получа ли сертификат на края на курса?

След завършване на курса получавате сертификат за успешно завършено ниво.

Ако желаете да придобиете международен сертификат с безсрочна валидност, който да важи по цял свят, можете да положите изпит на Университета Кеймбридж при нас във ФАРОС срещу допълнително заплащане.

 

Как мога да получа сертификат на университета Кеймбридж?

ФАРОС е оторизиран вътрешен център за изпитите на университета Кеймбридж. Можете да се запишете на курс подготвящ за изпита и след това да се явите на изпит. След успешното му преминаване Вие ще получите своя сертификат на университета Кейбридж.

Учебните материали включени ли са в цената на курса?

Учебните материали се заплащат допълнително, в зависимост от курса и възрастта на обучаемия.

Колко са курсистите в една група?

Броят на курсистите в една група е между 5 и 10.

Как да проверя нивото си?

Нивото на владеене на съответния език се определя с безплатен входящ тест, които курсисът попълва на място в клоновете на ФАРОС.

Предлагате ли корпоративно обучение?

Да. С изключително гъвкавата си програма и преди всичко с квалифицирания преподавателски екип, ние заслужено се ползваме сдоверието на повече от 500 институции и фирми в България, сред които министерства и държавни администрации, организации и водещи фирми.

Доведи приятел - програма за лоялни клиенти!

Как бихте могли да се възползвате от "Доведи приятел"?

Лесно е – като ни предоставите името на препоръчан от Вас ученик, с готовност да се запише в курсовете на Фарос и да оцени предимствата на нашето обучение. Предлагаме също отстъпка и на Вашите приятели, като ги възнаградим за доверието им във Вас и нашата система. За да се информирате за начина, по който може да се възползвате от нашите ваучери ''Доведи приятел", може да се обърнете към директора на Вашия клон на Фарос.